Uslovi

Način plačanja

 

Kreditne kartice (VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje putem interneta) - kartično plaćanje se realizuje u saradnji sa AllSecure doo i Hipotekarnom bankom AD Podgorica i vrši se na siguran i ovjeren način putem AllSecure Payment Gateway-a, jednostavnim unosom podataka o platnoj kartici.

AllSecure Payment Gateway koristi najviše svjetske standarde za zaštitu podataka i privatnost sa svim zahtjevima kartičnih organizacija kako bi povećao nivo sigurnosti trgovaca i kupaca - 3D sigurna zaštita za sve trgovce i kupce i PCI DSS standardi.

PCI DSS standardi - AllSecure Payment Gateway neprekidno se usaglašava sa svim zahtjevima kartičnih organizacija kako bi povećao nivo sigurnosti trgovaca i kupaca. Od 2005. do danas, sistem je bez prekida sertifikovan kao PCI-DSS Level 1, što je najviši standard u industriji. Standard zaštite podataka PCI (PCI-DSS) definiše potrebne sigurnosne mjere prilikom obrade, čuvanja i prijenosa osjetljivih podataka kartice. PCI standardi štite osjetljive podatke vlasnika kartice tokom cijelog postupka plaćanja: od trenutka unošenja podataka na prodajno mjesto trgovca, tokom komunikacije između trgovca i relevantnih banaka i kartičnih organizacija, kao i naknadnog skladištenja tih podataka.

 

Registracija načina plaćanja

 

Kada se podaci o kartici korisnika, na njegov zahtjev ili odlukom trgovca, TOKENIZUJU (sačuvaju se na sertifikovani način za kasniju upotrebu), ti se podaci čuvaju na AllSecure PCI-DSS sertifikovanim serverima. Tako se tokenizovani podaci o kartici prenose na potpuno siguran i ovjeren način. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup podacima s brojevima kartica i ostalim osjetljivim podacima, ali dobiva referentni broj (token) koji samo on može koristiti u skladu sa uslovima dogovorenim s kupcem. Kupac ima mogućnost odjave ranije registrirane kartice, kao i promjenu podataka prethodno tokenizovane kartice.

Provjerite kod banke da li vaša kartica podržava online plaćanje.

 

Povraćaj

 

U slučaju povraćaja novca kupcu koji je prethodno platio kreditnom karticom, povraćaj će se izvršiti isključivo putem iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja se koristi za plaćanje. To znači da će na naš zahtjev naša banka izvršiti povraćaj sredstava na račun vlasnika kartice.Izjava o konverziji plaćanja

 

Napominjemo da će se sva plaćanja izvršiti u eurima (EUR). Ako se plaćanje vrši platnim karticama inostranih izdavalaca, ukupni iznos transakcije konvertovaće se u valutu poravnanja banke, prema trenutnom kursu Visa / Mastercard.

 

Postupak polaganja prava

 

Proizvodi na našoj web prodavnici poseduju svu zakonsku dokumentaciju koja je potrebna.

Ako želite da započnete postupak polaganja prava, morate nas kontaktirati putem e-pošte [email protected]Pokretanje povraćaja

 

Povraćaj robe mora biti poštanski označen u roku od 30 dana od datuma porudžbine.

Predmeti moraju biti u izvornom stanju i sa svim priloženim oznakama.

Poštarina i sve povratne carine odgovornost su kupca.

Ako želite da započnete postupak povraćaja, morate nas kontaktirati putem e-pošte [email protected]Postupak povraćaja

 

Nakon što primimo i pregledamo vaš povraćaj, obavijestićemo vas da li je prihvaćen ili odbijen. Ovaj postupak može trajati do 10 radnih dana.

Ako se vaš povratćaj prihvati, povraćaj novca će se obraditi i primijeniti na izvorni način plaćanja.

Imajte na umu da povraćaj novca može potrajati 7-10 radnih dana da bi se pojavio na vašem bankovnom računu zbog različitih vremena obrade između financijskih organizacija.

 

Politika dostave i otpremanja

Regionalno naručivanje

 

Nudimo besplatnu dostavu za sve zemlje regiona putem EMS-a (Post Express). U zavisnosti od države odredišta, isporuke mogu potrajati između 3 i 10 dana.

Adrese za dostavu ne mogu se mijenjati. Isporučuujemo naručene proizvode samo na adresu za dostavu unesenu kad je porudžbenica prvobitno poslata.

Ako smatrate da je vaš paket izgubljen ili ukraden, kontaktirajte službu za korisnike.

 

Međunarodno naručivanje

 

Napominjemo da će se sva plaćanja izvršiti u eurima (EUR). Ako se plaćanje vrši platnim karticama inostranih izdavalaca, ukupni iznos transakcije konvertovaće se u valutu poravnanja banke, prema trenutnom kursu Visa / Mastercard.

Nudimo dostavu putem DHL-a za sve zemlje EU.